Over ons

Nieuwe organisatie
Vastgoedveiling Oost-Brabant en Vastgoedveiling Limburg gaan met ingang van september 2017 samen verder!
Dat doen zij onder de naam van Vastgoedveiling Zuid.

Locatie
Bij een nieuwe veilingregio hoort een nieuw veilinglocatie. Dat wordt Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst, Valkenswaardseweg 44, 5595 XB te Leende. De veilingen beginnen als gebruikelijk om 13.30 uur. Kijk bij het veilingaanbod voor de veilingdata (onder aan de pagina).

Eén gezamenlijke regionale veiling
Om veilingen voor particuliere kopers aantrekkelijker te maken hebben notariskantoren uit de provincies Limburg en Noord-Brabant de krachten gebundeld. Zij hebben de Vastgoedveiling Zuid opgericht die de veilingen centraal organiseert. Hierdoor kan er meer aandacht worden besteed aan de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van veilingen voor particuliere kopers. Daarnaast leidt een centrale organisatie natuurlijk ook tot lagere kosten, wat ten goede komt aan de verkoopopbrengst. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten. Door het organiseren van één regionale veiling, worden vaak meerdere panden in een zitting geveild. De regionale veilingen worden op een vast tijdstip en een vaste plaats georganiseerd. 

Verantwoordelijkheid bij individuele notaris
De verantwoordelijkheid over elke individuele veiling blijft bij de notaris die staat vermeld bij elk afzonderlijk veilingobject. Informatie over het te veilen object en over de veilingvoorwaarden, staat vermeld op deze website bij het betreffende te veilen object. Blijft u toch nog met een vraag zitten, dan kunt u contact opnemen met de notaris die het object veilt (telefoon- en e-mailgegevens staan vermeld bij het object).

Waar moet je als koper op letten bij een veiling?
Op deze site vindt u informatie over wat er bij het kopen op een veiling komt kijken.